AKTUELNO

Beogradski odbor SNS ocenio je večeras da je paradoks da oni koji su opljačkali Beograd i učestvovali u zaduživanju grada za 1,2 milijarde evra, pozivaju na istragu i sada im smeta firma sa kojom su radili od 1999. godine. Saopštenje prenosimo u celosti.

"Lopovska koalicija - Đilas, Šapić, Mišković, Šutanovac i njegov poltron Božović, pojačana sa Limunom i njegovim potrčkom Jeremićem, ponovo bi da pljačka gradsku kasu, koja je za njih samo plen.

Za vreme vlasti eksperata iz Demokratske stranke - Đilasa, Šapića i Miškovića, 6 miliona evra je potrošeno na propale podzemne kontejnere koji nikada nisu bili u funkciji. Takva lopovska vlast preplatila je za 650 miliona rekonstrukciju Bulevar kralja Aleksandra, otimala pare preko propalih projekata poput Pazl grada i Replike Terazija, oteli su Pionirski grad od dece zarad ostvarivanja lične koristi, a u njihovim džepovima je završilo 545 miliona dinara koji su bili namenjeni trudnicama, porodiljama i penzionerima.

Đilas, Šapić i Mišković su uigrani tim za otimanje narodnih para i lično bogaćenje i zato je paradoks da oni koji su učestvovali u zaduživanju Beograda za 1,2 milijarde evra, pozivaju na istragu i sada im smeta firma sa kojom su radili od 1999.

Za razliku bande-Đilas, Šapić, Mišković koja je opljačkala Beograd, danas se o Beogradu brinu odgovorni ljudi.

Beograd je danas grad kranova sa 1.111 gradilišta, sa smanjenom nezaposlenošću za 20.000, sa obnovljenih preko 200 fasada, sa 550km asfaltiranog puta, sa novim Domovima zdravlja, ambulantama, školama i parkovima".

#Aleksandar Šapić

#Dragan Đilas

#Izbori

#SNS

'